Bemutatkozás

Üdvözöljük !

 

 A hazai magánszemélyek tulajdonában lévő Rio - Kőbánya Kft. társvállalkozásaival egyetemben közel 10 éve folytat bányászati és építőipari tevékenységet, illetve nyújt építő- és bányagépek üzemeltetésével, kölcsönzésével kapcsolatos szolgáltatásokat. Tevékenységünk során szerteágazó tapasztalatokat szereztünk a felszíni bányászat, valamint az infrastrukturális fejlesztésekhez köthető mélyépítés számos szegmensében. Üzemeltettünk nagyberuházásokhoz kapcsolódó töltésanyag célkitermelő helyeket, talajvízszint alatti és feletti kavicsbányákat, dolomit, mészkő, riolit és andezit ásványi nyersanyag vagyonú kőbányákat. Számos autópálya kivitelezésében fuvarfeladatok ellátása és földmunka építése révén vettünk részt.

 

Gépparkunk kapacitása és életkora a lakossági és ipari igényeken túl nagyberuházások anyagellátását is lehetővé teszi. Mobil törő és osztályozó berendezéseink révén az ország bármely részén felmerülő építőipari vagy környezetvédelmi, igényeknek rugalmasan tudunk megfelelni.

 

Cégeink jelenlegi tevékenységének gerincét a saját tulajdonban lévő versendi mészkőbánya, lőrinci riolitbánya és apci andezit lelőhely üzemeltetése képezi. Termékpalettánk részét képezik az út-, vasút- és vízépítési zúzottköveken túl a különböző építő- és burkolókövek, homokok, töltésképző anyagok és erőművi salakok egyaránt.

<< Vissza a főoldalra

Meghatározatlan